tisdag 19 februari 2013

Ska vi inte ha en Syföreningsdag?

Har ni tänkt på alla "speciella" dagar som finns? Förra veckan hade vi Fettisdagen och Alla Hjärtans Dag. Veckan före det så var det Samernas Nationaldag. Veckan dess förinnan så passade kungen på att ha sin namnsdag. Denna veckan är dock tom på speciella dagar, i alla fall i min almanacka. Då är mitt förslag - ska vi inte ha en Syföreningsdag?

Oavsett om vi skall ha en syföreningsdag eller ej, så är det i alla fall syföreningsmöte idag, och jag stickar vidare på min Onepiece till lilla "A". Jag har lyckats slutföra det stora mönstret, utan några större haverier och det är ju skönt.

Som ett litet avbrott i själva Onepiece-stickandet, så gjorde jag i helgen en liten halsduk som är tänkt skall höra till Onepiecen. Här har jag helt valt att gå på en uddafärg, som skiljer sig från själva overallen. Jag skall försöka hinna med ett par raggisar också, i samma färg som halsduken - det lilla livet får ju inte frysa om fötterna.


4 kommentarer:

Tyglina sa...

Smart att kunna fästa halsduken så där... tror jag sätt det för länge sedan men glömt att man själv kan göra det :) /Tyglina

Fia sa...

Väldigt smart halsduk till barn.

Borgmästaren sa...

Tänk en sådan har jag inte sett på länge. Drar mig till minnes att jag stickade en när jag var tonåring men sedan dess har jag inte sett ett sån halsduk.

x-handarbete-pyssel sa...

Finfin halsduk!
Kommer ju bli toppenbra och varmt det där kittet!