tisdag 5 februari 2013

Arbetet fortsätter....

Till dagens symöte har jag inte så mycket att rapportera. Jag fortsätter mitt arbete på den lilla Onepiecen. Jag har stickat upp till midjan på själva overallen, och har precis påbörjat den ena lilla ärmen. Armarna måste stickas färdigt innan det andra arbetet kan fortsätta.


En liten ärm blir till....
Det tar ju dubbelt så lång tid (i alla fall för mig) att sticka med två trådar, men det är bara kul. Pillet med att hålla reda på trådarna ser jag som en träning inför min start av Tvåändsstickningen som jag planerar att påbörja på min semester i sommar.

Jag har köpt en DVD i ämnet Tvåändstickning av Carin Appelqvist, för det finns inga kurser i närheten av där jag bor. Hoppas att jag med hjälp av den kan bli lite klokare i ämnet, och kunna få till så fina grejor som jag sett att många av Er gjort där ute i "cyberspacen".

Här ser Ni vad de andra symötesmedlemmarna hittat på under veckan.3 kommentarer:

Fia sa...

Vilket fint mönster och fina färger.

myrica sa...

Så fint mönster du har, vilket bra tips om DVD, jag skulle oxå vilja prova att sticka tvåändstickning.

Lilla Mamman sa...

En DVD-kurs är ju bättre än inget, fördelen är ju att man kan köra den hur många gånger som helst. Nackdelen är att man inte har någon att fråga på plats. Jag tycker DVD:n visar utförligt hur man går tillväga, så den rekomenderar jag varm.