tisdag 15 januari 2013

Ett rutigt "old fashion-förkläde"

Alla vi som hoppades på att våren skulle komma  när all snön försvann, vi hoppades förgäves! Det har snöat sedan igår. Ni som tycker jag är alldeles ute och reser, när jag yrar om våren mitt i vintern, ni skall veta att här nere i Skåne händer det faktiskt att våren gör en tidig entré. Det är inte ovanligt att mina påskliljor sticker upp en tio centimeter i januari. Men inte i år, för ute så råder det vinterläge, med snö och en bitande kyla.

Det är förvisso väldigt vackert när man tittar ut, men jag har tröttnat på snön och vintern nu. Jag har en sådan längtan efter våren, att jag redan har beställt fröer som skall resultera i vackra blommor under sommaren som kommer. Men de får ligga och bida sin tid i sina fröpåsar, tids nog så kommer de ner i marken.

För att leda tankarna på annat håll, så kan jag berätta att till dagens symöte så har jag ett färdigt förkläde att visa upp. Mitt "old fashion-förkläde" i det rutiga IKEA-tyget med blommiga detaljer skall jag ge bort, sedan har jag ännu ett förkläde att sy färdigt, och det är till mig själv.

Vad de andra symötesdeltagarna hittat på ser Ni här.

    
Ett broderat monogram
sätter extra piff
En fastsydd ögla är perfekt att hänga en
handduk i.
5 kommentarer:

Linda sa...

Snyggt matchat med tygerna!

Fia sa...

Jättefint! Önskar att jag kunde sy ett så fint.

Lilla Mamman sa...

Tack snälla Ni för de fina kommentarerna. Det är sådant som gör det ännu roligare att visa upp vad man hittar på under sina symöten.

Karin-Ida sa...

jättefint ska oxå ge mig på ett förkläde ...snart...

Borgmästaren sa...

Wow! Old time så det stänker om det. Gillart!