tisdag 13 november 2012

No kokongande today

Mulet, mulet och åter mulet med några inslag av regn. Ja, så ser denna dystra syföreningsdag ut nere hos mig. Förmodligen så visste min kropp redan innan den vaknade ur sin nattkoma, hur tråkigt vädret skulle bli, för det var otroligt svårt att ta sig ur sängen i morse. Inte ens Tinni och Majsan ville gå upp. Totalt orörliga låg de kvar under täcket, medan jag långsamt tog mig upp i stående läge.

Jag har verkligen problem att vakna till liv sådana här dagar. Kroppen riktigt skriker om att den vill "kokonga" sig under en filt eller under ett täcke. Men idag blev det inget "kokongande", arbetet måste gå före. Efter avslutat arbetsdag så kastade jag mig i bilen och körde hem. Nu skulle det hållas symöte!

Efter att jag bytt om till ledigare kläder och kokat mig en stor kopp med starkt kaffe, så inledde vi vårt symöte - jag och taxarna. Tinni och Majsan har blivit hedersmedlemmar i min lilla mötesgrupp. De tillför inte så mycket när det gäller idéer och tillverkning, men de är riktigt bra på att värma upp ens kalla fötter!

Idag skulle jag presentera min färdigstickade poncho, och vet ni vad??
- Den är klar! Här ser ni det färdiga resultatet. Nu tänker jag fixa till ett par matchande sockar också, så jag har något att pilla på tills nästa symöte.

Vill ni se på de andra symötesdeltagarna och vad de har hittat på, så klicka här.

3 kommentarer:

Fia sa...

Tjusig!

AnNie sa...

Jösses vilken snygg och vad den ser mysig ut. Ha det då gott

Annika Berg sa...

Jättefin!