måndag 30 juli 2012

Jag - en Garden Girl....Jag måste bara få berätta om min senaste investering - en uppsättning Garden Girl-kläder! Jag har blivit helt förälskad i deras sortiment, och som grädde på moset så är det svenskt också! Nu finns det säkert en del som tycker att det är dyra grejor, men jag lovar Er att det är riktigt fin kvalité i grejorna. Och så är de fantastiskt snygga och trivsamma också.

Trädgårdsstövel
Mina älskade gummistövlarDet hela började med ett införskaffande av ett par gummistövlar i höstas. Jag behövde ett par stövlar som inte var för långa, eller för korta eller för trånga och som var sköna att gå i. Jag sökte överallt men hittade inte något som jag gillade. Men som de säger i Triss-reklamen - "plötsligt händer det"! Och så skedde även för mig - plötsligt så poppade de upp på min datorskärm, efter en hel del sökande, på en trädgårdssajt med buskar och trädgårdskonst! Jag tvekade inte en sekund, utan beställde dem direkt.

Som de flesta vet så kan gummistövlar vara ganska så obehagliga att gå i om det är varmt, eftersom det inte är något material som andas, men inte dessa. De är mjuka och sköna att gå i, och av någon anledning så blir jag inte svettig om fötterna även om jag går barfota i dem. Alltså ett köp som jag är så supernöjd med. Min kära väninna som provade dem, konstaterade snabbt och enkelt - sådana skall min mamma ha!

3/4 DungareeEftersom hösten bjöd på några fina dagar, och min garderob inte bestod av något "lagom" varmt att arbeta i, så gjorde jag min nästa GG-investering - ett par hängselbyxor och en fleecetröja. Och vilka underbara byxor!! Är ni som jag - tvungen att ha en väl tilltagen handväska där man får plats med allt, och lite till?? Ja, då kommer ni att älska dessa byxorna. Med massor av fickor på bröstet, på sidorna och på benen och baken, så får man plats med det mesta.

När jag träffade min kära väninnna en dag så utbrast hon:
- Nu vill jag veta vad du har för kläder som är så förbannat snygga!
- Va? Vad menar du?
- Jo, "F" kom hem och berättade igår att han träffat dig och du var så snyggt klädd, ja, du var skiiitsnygg! Och han som aldrig brukar bry sig om hur man är klädd!!

Jag berättade om min GG-uppsättning, och efter att jag visat henne den vid ett senare tillfälle, så kunde hon konstatera att "F" hade en utsökt smak.

Så kom sommaren, och det kändes för klumpigt och varmt att använda hängselbyxor, så då skedde nästa investering - ett par knickersbyxor. Även de har många härliga fickor, och sitter perfekt tack vare resår på baksidan.

Efter dessa supernöjda inköp så har jag tittat i Garden Girl:s katalog av och till, där jag hittat ännu mer superhärliga produkter. Bland annat så föll jag för en underbar teddyfleecetröja, som jag också investerade i, och den har varit till mångas belåtenhet i sommar. Den är så mjuk och härlig och sitter perfekt eftersom det är lite stretch i materialet.

HatNär man nu hade investerat i så många GG-grejor, så var det lika bra att löpa hela linan ut, därför så införskaffade jag mig ett förkläde, en hatt och ett par handskar. Ska man vara fin, så ska man. Och nu är det ännu roligare att gå ut i trädgården, ja, inte bara trädgården - jag skulle utan tvekan kunna ta en runda på stan i min nya outfit utan några som helst problem!

Bilder publicerade med tillstånd av GardenGirl AB/Robert Andersson   http://www.gardengirl.se/index.php/


2 kommentarer:

Erika Bjuvander sa...

Hej Susanne,

Vilken fin blogg du har! Och jätte roligt att läsa ditt blogg- inlägg. Hoppas att vi kan fortsätta att göra dig nöjd med vårt sortiment, nästkommande kollektioner också. Ha nu en fortsatt trevlig sommar i trädgården eller på stadsrundan ;)

Varma hälsningar
Erika på GardenGirl

Susanne sa...

Tack Erika, jag ser med glädje fram emot nästa kollektion.Hls Susanne