tisdag 10 april 2012

Nu är allt som vanligt igen....

Påsken är över för denna gången och påskpyntet skall plockas undan. För min del så går det ganska snabbt. Jag har bara "påskpimpat" huset med 3 badhönor och 2 keramikhöns - det räcker så bra för min del. Förr, när barnen var små, då var jag mycket mer energisk med pyntandet. Då åkte allt fram - hönor, tuppar, kycklingar, gula dukar och gula ljus. ( - jag hade faktiskt 2 gula ljus på bordet - inköpta på IKEA of course, vart annars när det gäller mig...?), och naturligtvis det obligatoriska påskriset med fjädrar. Sedan tillkom allt pyssel som barnen gjort i skolan.

Nu är allt som vanligt igen, och äntligen symötestisdag. Som vanligt knåpar jag på sockstickningen i avbruten mosstickning, som är så fantastiskt roligt att sticka. - Eller heter det kanske bruten mosstickning...?
Oavsett vad det heter så är det förbaskat kul att göra. Men jag inser att jag snart måste komma på något annat som kan trollbinda mig och mina garner. Jag tror inte jag kan "pracka" på mina stackars ungar fler sockor. Så kära symötesvänner - kom gärna med idéer och förslag.

2 kommentarer:

Linda sa...

Tjusiga!

Gela sa...

Vad du är duktig. Kanske jag ska sticka såna sen. Vi får se. Just nu är det till att virka en sjal hos mig. Ha en fin fin syföreningskväll/Gela