söndag 29 september 2013

Uppdrag Cillit-Bang

Jag har fått förmånen - ska jag säga - att ingå i en kampanj att testa och utvärdera CillitBang Kalk & Smuts. Finns det ett område där denna produkt verkligen kan testas så är det hos mig. Vi bor i ett mycket kalkrikt område som hos en del är till glädje,  och hos en del andra till besvär, som hos mig. Jag pratar då om igenkalkade kranar, kaffebryggare, missfärgade kläder etc. etc.....listan kan göras mycket lång.

Jag har i min iver att få bort kalkavlagringar i badrummet, använt ganska starka och dyra kalkborttagningsprodukter. Så pass starka att jag lyckats slita bort kromen från badrumskranarna. Och duschdörrarna skall vi inte prata om! Man skurar och torkar och lik förbenat så dyker vattendropparnas kalkringar upp när man är färdig. Så när jag nu fick tillfälle att testa CillitBang utan kostnad så - why not!

Som tillverkaren skriver:

Väck med kalk & smuts
Badrummen i våra hem är extra utsatta för vatten, smuts, rost och olika rester från tvål- och skönhetsprodukter. Många upplever dessa ytor som jobbiga att städa på grund av envisa kalkavlagringar som vi skrubbar oss halvt fördärvade för att utplåna. Rengöringsproceduren känns krånglig och oavsett hur mycket du sliter så känns det ändå aldrig helt rent.

 - Men!! Jag kan med glädje berätta att CillitBang faktiskt fungerar! Under förutsättning att man rengör sitt badrum/kök regelbundet så fungerar CillitBang. Istället för att hålla på att spruta på specialmedel som skall verka under ett visst antal minuter innan man kan städa vidare, så sprutar man på - i mitt fall CillitBang Kalk & Smuts - och torkar rent! Och som reklamen säger - BANG! Och smutsen är väck!Inga kommentarer: