tisdag 22 maj 2012

Årets varmaste syföreningsdag hittills

När jag körde hem en runda på lunchen idag, så visade termometern 30 grader! Det var verkligen varmt och kvavt. När jag sedan skulle köra hem på eftermiddagen så öppnade himlen upp sig med ett riktigt åskväder. På parkeringen såg jag två män komma springande i en väldig fart, de var på väg mot sina käraste ägodelar - sina cabbar! Båda herrarna hade kört nercabbat tidigare på dagen och sedan parkerat bilarna med cabben nere, det fick de sota för nu. När jag sedan lyckats ta mig ut till min bil så kunde jag konstatera att temperaturen sjunkit med 10 grader! Helt otroligt att det kan bli en så stor temperaturskillnad på bara några minuter.

Väl hemma så fikade jag på en efterlängtad kopp kaffe och min hemmagjorda müssli, som jag gjorde igår. Jag har lyckats få till en riktigt bra blandning denna gången, som är både nyttig och fantastiskt god. Nu står den upphälld på köksbänken, i min fina glasburk som jag fick av mina barn i julklapp. Denna müsslin är faktiskt god att ha som snacks ocks. När sötsugen kommer på, vilket det gör ofta hos mig, så är det bara att ta lite müssli och knapra på.

Idag på mitt symöte har jag fortsatt med Isabelles kofta, nu skall den tvättas och spännas ut för att sedan monteras ihop. Sedan skall jag bara att sticka framkanten och halsen, samt virka dit några effektränder. Efter det så skall jag sätta igång med den matchande hatten, den skall virkas så det blir ett litet avbrott i stickningen.

Barnkofta i härliga pastellfärger


3 kommentarer:

Jennifer sa...

Jättefin :)

Borgmästaren sa...

Läckra pastellfärger! Jättesöt kofta!

Susanne sa...

Tack ska ni ha för de väliga orden. Jag lovar visa det färdiga resultatet inom kort.