tisdag 1 december 2015

Julstöksgruppen träffas

Mozartkuledoppning
Det är väl ingen som har missat att det snart är jul??! Samma sak varje år - sommaren tar slut och vips inser man att julen står för dörren! Det brukar vara som den klassiska julstressen sätter in, trots att man varje år lovat sig själv att vara ute i god tid nästkommande år.

Mentalt sätt har jag knappt kommit in i höstperioden än, det beror antagligen på det milda klimatet vi haft här nere i Skåne. Dock infann sig paniken i fredags när jag insåg att det var dags för första advent på söndagen - alltså julafton om bara några veckor!

Men en sak har jag i alla fall haft koll på och det är julgodisbaket! Vår lilla "Julstöksgrupp" planerade för ett tag sedan, när julen verkade sååå avlägsen, att i skulle träffas den söndagen den 29 november för att göra lite julgodis tillsammans. Så passande att det var första advent just den söndagen! Undrar om någon av oss tänkte på det när vi bokade in datumet?  Eller så hade vi bara fokus på att hitta en dag som passade oss allihop.

Som alltid när Julstöksgruppen träffas, så är vi väldigt produktiva. Det gjordes Mozarkulor, saltlakritskola, gräddkola, vit limetryffel, mandelmusslor och lussekatter. Precis alldeles lagom mängd, vill jag påstå. Inte för mycket och inte för lite - endast det bästa av det goda!
Inga kommentarer: